.
Unregistered
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:32 am
Only TWO assholes?! Surely there are more than two assholes here!
Quote Single Quote Nested Link
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:33 am
I'm an ASSHOLE! You're an ASSHOLE! Mr. Anderson is an ASSHOLE! We're all a bunch of ASSHOLES!
.
Unregistered
.
Unregistered
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:36 am
ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES!
.
Unregistered
das but
http://dasbut.com500004291 posts
.
Unregistered
.
Unregistered
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:39 am
. said: Can't see the video on my phone.
Then get on a computer, you ASSHOLE!!!!!
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:40 am
There are 311 ASSHOLES online! REPLY TO THIS THREAD, YOU ASSHOLES!!!!!
.
Unregistered
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:41 am
. said: Then get on a computer, you ASSHOLE!!!!!
Nah, I'm in bed.
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:42 am
. said: . said: Then get on a computer, you ASSHOLE!!!!!
Nah, I'm in bed.
GET YOUR LAZY ASS OUT OF BED, YOU ASSHOLE!
.
Unregistered
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:43 am
. said: I AM THE GREAT ASSHOLIO!
\
I need TP for my ASSHOLE!
\
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:44 am
. said: GET YOUR LAZY ASS OUT OF BED, YOU ASSHOLE!
Fuck that shit, it's nearly eight AM. Time to go to sleep soon.
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:45 am
. said: . said: GET YOUR LAZY ASS OUT OF BED, YOU ASSHOLE!
Fuck that shit, it's nearly eight AM. Time to go to sleep soon.
EIGHT AM?!?! Are you a LIMEY ASSHOLE?!
.
Unregistered
.
Unregistered
Posted 7/29/2010 6:50 am
. said: . said: EIGHT AM?!?! Are you a LIMEY ASSHOLE?!
Only ONE ASSHOLE on this forum? Where are all the other ASSHOLES?!?!
.
Unregistered
DINGUS_MAC_ANUS
Unregistered
Posted 7/29/2010 1:41 pm
. said: ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES! ASSHOLES!
PUT 'EM IN YOUR MOUF!
\
Shiny New Kid
Bitchin' rockstar from Mars9677 posts
Posted 7/29/2010 2:08 pm
I was a complete and total asshole today. I didn't mean to be though.
I was in the supermarket and a woman started smiling at me. I thought she must be smiling at someone else so I ignored her.
About 5 minutes later it suddenly struck me who she was. I'd met in a disco about 6 months before, her first night in town, her older sister had told her what a good guy I was and I'd laid on the charm and she'd come home with me. We spent the next day together and had a great time and she was very sweet, then I lost her phone number.
So as far as she knows I picked her up, fucked her, didn't call her and then blanked her in a supermarket.
She must think I'm the biggest asshole in the country, but I didn't mean to be DAMMIT!! I really liked her! Its just my brain is not that good at recognising faces
.
Unregistered